Κατοικίες Οικόπεδα/Αγροτεμάχια Επαγγελματικά Ακίνητα Νέες Κατασκευές Πολυτελείς Βίλες για ενοικίαση
bdg Real Estate - Μεσιτική - Κατασκευαστική εταιρεία  - Ακίνητα στην Κεφαλονιά - bdg.gr
 

Η «bdg Consultants and Contractors» είναι μια κατασκευαστική εταιρεία, με έδρα την Κεφαλονιά και δεύτερο γραφείο στην Αθήνα, με πάνω από 25 χρόνια πείρα στην κατασκευή σπιτιών, μαγαζιών, γραφείων και ξενοδοχείων στην Κεφαλονιά και στην Αθήνα.

Κατά τις συσκέψεις με τον πελάτη μας, συζητάμε όχι μόνο το σχέδιο και την κατασκευή αλλά και την στρατηγική γύρω από την διαχείριση και δημιουργία τις περιουσίας του, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της επένδυσης.

Η «bdg Real Estate» είναι το καινούργιο μέλος της εταιρείας και ιδρύθηκε από τον αρχιτέκτων – μηχανικό Κύριο Στέλιο Ζαπάντη. Ο Κύριος Ζαπάντης, γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε αρχιτεκτονική στην Ιταλία και ξεκίνησε την καριέρα του συμμετέχοντας στις μελέτες για την κατασκευή του Ξενοδοχείου «Intercontinental» στην Αθήνα και άλλων ξενοδοχείων στην Ρόδο. Αποκτώντας εμπειρία, ίδρυση την εταιρεία «bdg Consultants and Contractors» και ξεκίνησε δικές του κατασκευές στην Κεφαλονιά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Σήμερα, η εταιρεία του είναι η μεγαλύτερη και πιο έμπιστη κατασκευαστική εταιρεία στην Κεφαλονιά.

Στην εταιρεία «bdg», πολιτική μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας γιατί το αξίζουν. Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν με τις επενδυτικές σας αποφάσεις, παρέχοντας λύσεις σε οικονομικά και διαχειριστικά θέματα.

Θα σας βοηθήσουμε σε κάθε σας βήμα μέχρι την ολοκλήρωση τις διαδικασίας αγοράς ή και ανέγερσης τις οικίας ή της επιχείρηση σας.
Εκτός της βοήθειας στην εύρεση του ακινήτου που σας ταιριάζει, αναλαμβάνουμε θέματα:

  • Οικονομικής φύσης (δάνεια, επιδοτήσεις, κτλ)
  • Νομικής φύσης
  • Σχεδιασμού & Κατασκευής
  • Ασφάλειες
  • Ενοικίου
  • Συντήρησης
  • Και άλλα…

Η συνεχής έρευνα μας της αγοράς μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας έγκυρες, λεπτομερείς και αξιόπιστες συμβουλές για μια σωστή επένδυση σε ακίνητη περιουσία.

Με την Κεφαλλονίτικη καταγωγή μας και εκτεταμένη γνώση της κτηματαγοράς της Κεφαλονιάς, σας προσφέρουμε με τις καλύτερες και πιο ενημερωμένες πληροφορίες για τις τοπικές τάσεις της αγοράς ακινήτων.

Created by G&G
 
bdg Real Estate - Μεσιτική - Κατασκευαστική εταιρεία   ... εκεί που η γνώση συναντά την εμπειρία - bdg.gr